Aterosklerotických onemocnění srdce - arterioskleróza

Aterosklerotických onemocnění srdce - arterioskleróza

arteriosclerosis
arteriosclerosis

Aterosklerotických onemocnění srdce nebo ischemická ateroskleróza je nejčastější příčinou kardiovaskulárních příhod a smrti. To je si myslel, že abnormální metabolismus lipidů je zodpovědný za hromadění tuku v cévách a fibrotizující tkání v jednom místě. Toto zúžení kvůli ukládání tuku se nazývá plaketu a je způsobena tím, hypertenze, vysoká hladina cholesterolu, vysoký krevní cukry a další. Tato změna vede k postupné obstrukce perikardiální části věnčitých tepen a jejich hlavních poboček.

Srdeční sval je silnější v prvním zvýšené úsilí a práce, ale to nefunguje takhle donekonečna. V jeho práci, tam jsou některé změny v průběhu času. Srdce se zvyšuje zvýšením úsilí, stejně jako každý jiný sval. V průběhu let, pokud není ovlivněna některých zánětlivých procesů, srdce se začíná rozšiřovat. Jeho početná sval slábne a není schopen normálně fungovat a dodávat dostatečné krev života důležitých orgánů. Pohyb se stává obtížnější, následovaný rychlým únava, bušení srdce, krátký dech a dušení větší únavy.

Bezprostřední příčinou těchto změn v srdci je arterioskleróza. Aterosklerotických srdce, že ovlivní jejich konkrétní krevní cévy, ischemická a pobočky v důsledku cévních chorob způsobených záchvaty a infarktu myokardu.

Rizikové faktory (stanovena na základě výsledků), které podporují rozvoj ischemické choroby srdeční, včetně genetické predispozice, vysoký krevní tlak, diabetes mellitus, a hypertriglyceridémie hypercholesterolemie. Další méně důležité faktory zahrnují obezitu a odpovídající tělesná konstituce také vést k ateroskleróze.

Muži jsou postiženi častěji než ženy arteriosklerózou, a že poměr 4:1. Před čtyřiceti lety byl tento poměr 8:1, a 1:1 nad 70 let. Oba muži byli Nejvýraznější příznaky onemocnění ve věku mezi 50-60 roky u žen mezi 60-70 roky. Advanced stupeň aterosklerotického onemocnění koronárních tepen, a dokonce neprůchodnosti může zůstat klinicky pozornosti. Může být odhalena náhodou po smrti do jiných příčin. Pro tuto chvíli jsme jen stáli v náladě koronární angiografie jako jediný nástroj, s níž je možné určit lokalizaci a stupeň stenózy. Neexistuje žádný vztah mezi klinickými příznaky a rozsah onemocnění.

Brain lokalizace aterosklerózy je obecně následuje postupné zhoršování paměti, dezorientace v čase a prostoru, psychologické nepřítomnosti, může být porucha zraku a řeči, ztráta kožní citlivosti na vnější podněty, náhlá ztráta svalové síly v jednom nebo více končetin , nebo alegorický mozkové trombózy. Srdeční lokalizace může vést k postupnému renální schopnost kontrakce srdečního svalu, kvůli nedostatku kyslíku dodávaného malé množství krve, která přijde, může docházet k rušení srdečních stahů rytmu kontrakce, třpytivé, paroxysmální tachykardie. Pokud jsou chyceni v krevních cévách a arteriosklerózy zásobujících dolní končetiny, může být křečovitý bolest po chůzi, snížení kožní teploty končetin a později, gangréna, zahušťování a ztmavnutí kůže. Pokud proces je lokalizován v renálních tepen, účinky mohou být mírné sníženou funkcí ledvin nebo s hypertenzí. Situace se stala vážnější v ledvinách dochází při skleróza malých krevních cév. Senilní arterioskleróza roste se stárnutím celého organizmu a je považován za fyziologický jev v důsledku stárnutí tepen.

Pokud se domníváte, že trpí aterosklerózy ihned kontaktujte svého lékaře a říci mu příznaky, které jste pozorovali. Lékař určí léčbu, pokud se po zkouškách je zjištěno, že trpíte aterosklerózou. Léčba závisí na symptomech a rozsahu onemocnění. Je velmi důležité, aby se před aterosklerózy v té době, protože pak léčba může přinést kladné výsledky a nezpůsobí vážnou nemoc.

Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" -
arteriosclerosis
Close