Monitorování EKG

Monitorování EKG

ECG monitoring
ECG monitoring

S grafickým obrázkem na EKG vidíme elektrickou aktivitu myokardu. Princip EKG založené na fyzikálních zákonů, že pohyblivé drát, který prochází mezi elektromagnet póly otáčí když přes její elektrický proud průchodů. EKG je vytištěna na milimetr papír, který usnadňuje určit dobu trvání a amplitudu jednotlivých komplexů, intervalů a segmentů. Při čtení EKG srdeční frekvence je určena, rytmus, osa, a je tam hypertrofii a srdeční infarkt.

EKG je, EKG po dobu 30-45 minut. Často pacienti přicházejí v stěžoval srdce skipping, nebo rychlá srdeční frekvence, je bez předchozího EKG záznamy ukázaly, žádné srdeční arytmie. To je proto, že pacienti ve chvíli, kdy oni udělali EKG arytmie a EKG pásky délku nahrávání je jen pár vteřin. V takovém pacienta jsme použili, EKG monitorování na půl hodiny, téměř 70% případů je typ abnormálního srdečního rytmu. Krátkodobé použití EKG nelze hodnotit srdeční riziko u osob bez příznaků, nic lepšího, než zohlednění skutečností, jako například, zda je pacient kuřák, pokud máte vysoký krevní tlak nebo cholesterol, nebo v rodinné anamnéze srdeční onemocnění. EKG se nedoporučuje pro použití u pacientů s nízkým rizikem srdečních onemocnění.

Monitorování EKG pacienta je důležité v případě přechodné typu poruchy vedení vzruchu, ischemická choroba srdeční.

Monitorování EKG se nepoužívá k zobrazení srdce deformity nebo pro krevního tlaku, ale k zobrazení elektrické aktivity srdce. Při sledování EKG jsou použity, elektrody, které jsou připojeny na několika místech, obvykle tam jsou 3 kabely, které se připojují k pravé paže, levá paže a levé. noha, ale tam je monitorování EKG s 12-ti svodů. Aby bylo dobré spojení mezi elektrodami a kůže, je EKG používá gel, který snižuje odpor kůže, protože je to jediný způsob, jak přesně čtení. Pokud používáte 12-ti svodů EKG monitorování s 12 elektrodami rozmístěných kolem končetin a přes hrudník lze pozorovat mnoho vad.

Pacient po příjezdu, je všeobecně spojen s deseti samolepícími elektrodami a EKG adaptér, který umožňuje bezdrátový monitoring EKG ve všech úřadech, v celém hodnocení a diskuse s kardiologem. Výhodou tohoto spojení je možnost dlouhodobého sledování.

Monitorování EKG má specifickou diagnostickou hodnotu těchto podmínek:

Narušení rytmu generátoru

Poruchy v rytmu srdce (arytmie nebo variabilní rytmus, tachykardie, nebo rychlý srdeční tep, bradykardie, nebo pomalý srdeční tep, a skákání beaty, srdeční blok, fibrilace komor, fibrilace síní),

hypertrofie

Pomalé vedení impulsů akční potenciál prostřednictvím předsíní a komor

Ischemická a infarkt myokardu

Perikarditida

Systémové onemocnění srdce

Narušení rovnováhy elektrolytů

Každá z těchto vad a poruch se projevuje v určitém a rozlišovací způsob, jak zaznamenat na EKG a jeho výklad může být rychle nastavit správné diagnózy.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - ECG monitoring
Close