VVI kardiostimulátor

VVI kardiostimulátor

vvi pacemaker
vvi pacemaker

VVI kardiostimulátor je nejběžnější typ kardiostimulátoru. VVI kardiostimulátor je lékařský přístroj, který umožňuje srdeční sval pracuje správně. V chirurgickém zákroku, specialista kardiolog, začlenění vvi kardiostimulátor do hrudní stěny a VVI kardiostimulátorem s dráty připojit k srdci v pravém horním rohu srdeční komory nebo na pravé komory. Role kardiostimulátoru VVI, že v případě, že srdce se zpomaluje, nebo zastavit, odešle elektrický impuls do pravé komory a aktivuje srdce. Elektrické impulsy z pravé komory přechází do levé komory a tím spustí průtok krve. Když je srdce poškození srdečního infarktu nebo při nastane srdeční blok, srdce ztratí svou roli jako přirozený kardiostimulátor. VVI Kardiostimulátor může být zapotřebí v případě ztráty vedení mezi horními komorami a komory nebo předsíní a komor.

VVI kardiostimulátor rozumí:

V - Vyvolání přecházel
V - Vyvolání vycítil
I - stimulace zakázána, pokud se tlukot cítil

VVI pouze první tři písmena kódu systému 4.5 nebo šest písmen kódovacího systému. Další písmena ukazují změny v kardiostimulátoru VVI v závislosti na modulační rychlosti nebo kardiovaskulárních měnícími se požadavky srdce. Páté písmeno v případě, že se vztahuje k funkci anti-tachykardie.

Tento typ kardiostimulátoru může způsobit u některých pacientů kardiostimulátoru syndrom, zejména u pacientů s onemocněním sinoatrial více než atrioventrikulární onemocnění. VVI Kardiostimulátor může způsobit zpětný ventriculoatrial vedení, které vede k nevolnosti, nízký krevní tlak a únava. Kardiostimulátor syndrom je způsoben fibrilací děla vlnami výsledkem současného síňové a komorové contractions.This způsobuje krev teče opačným směrem a srdce výroba klesá. Tento stav způsobuje podle kardiostimulátorem VVI může být vyřešen přeprogramováním kardiostimulátor nebo výměnu pro dvoukomorový kardiostimulátoru. VVI kardiostimulátor není dostačující, když komory nejsou schopny porazit společně v případech městnavého srdečního selhání a pak je požadovaná dvojí komora vodič. Možné problémy během instalace kardiostimulátorem VVI jsou: kolaps plíce, infekce, perikarditida, vzduchová embolie, krev ukládání do pleurální dutiny a další.

Po operaci, pacient vozidla Licensing Agency informuje, že má vestavěný vvi kardiostimulátor, a proto se vydal mu odpovídající řidičský průkaz. Musíte se vyhnout stresu cvičení tři-čtyřitýden po instalaci kardiostimulátoru VVI poté pacient může pokračovat s většinou fyzické aktivity, ale měla by být opatrní, aby nedošlo k poškození kardiostimulátor.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - vvi pacemaker
Close