Nevhodné sinusová tachykardie

Nevhodné sinusová tachykardie

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Nevhodné sinusová tachykardie poruchy srdečního rytmu, nebo formou arytmie, ve kterém klidová srdeční frekvence je velmi vysoká větší než 100 tepů za minutu. Dokonce i malé cvičení nebo psychický stres může vést k seskoku v srdeční frekvence, což vede k abnormálním srdečním rytmu (palpitace), dušnost, únava, atypické prekordiální bolest, rozmazané vidění, pocení, bolesti hlavy a cvičení nesnášenlivosti. Navrhované mechanismy nevhodného sinusové tachykardie patří automacie SA uzlu lepší, nastavení v autonomní funkce související se zvýšenou sympatické aktivity nebo snížení nervového systému a snižuje Baroreceptor reflex kontrolu, počet výzkumů zjistil protilátky, které aktivují beta adrenoreceptorů. Před tím, než byla založena, nevhodné sinusová tachykardie, musíme nejprve vyloučit možnost jiných typů sinusové tachykardie.

Nevhodná sinusová tachykardie je nejčastější u žen v jejich pozdních 20. letech a na počátku 30. let pro let a mají příznaky pro několik měsíců. V pacientovo srdce v klidu bije více než 100 tepů za minutu, ale svržení během spánku, zatímco sebemenší únavy šel až 150 tepů za minutu.

Pro diagnostiku nevhodného sinusové tachykardie neexistují žádné formální diagnostická kritéria a stanovit diagnózu na základě o vyloučení všech ostatních důvodů pro sinusové tachykardie, typické druhy supraventrikulární tachykardie je třeba vyloučit, studium struktury a obsahu normálního šíření elektrické aktivity nad atria, noční koupání v počtu tepů za jednotku času, nevhodné počet tepů za jednotku času odezvy na fyzické námahy, počet úderů srdce za jednotku času v den více než 95 tepů za minutu, nízký krevní tlak tlak je někdy všiml.

Zatím není stanovena přirozenou příčinu nevhodného sinusové tachykardie, které nakonec mizí a je považován za několik let. Pacienti s nevhodným sinusové tachykardii jsou citlivé na adrenalinu a dokonce i malé dávky mohou způsobit tachykardii, proto mohou být použity beta-blokátory. Také může být použit, a blokátory kalciového, které mohou snížit vysokou tepovou frekvenci, ale jsou používány velmi zřídka. Nevhodná sinusová tachykardie mohou být léčeny výše uvedených a některých jiných metod, ale vyžaduje dobrou komunikaci mezi pacientem a lékařem, protože léčba postupuje na experimentálním základě a vyžaduje velkou důvěru. K dispozici jsou alternativní metoda jako příjem zvýšení soli (s podporou lékaře), ablaci sinoatrial uzlu nebo čekací protože se ukázalo, že nemoc zmizí v průběhu času.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - Inappropriate sinus tachycardia
Close