DDDR kardiostimulátoru

DDDR kardiostimulátoru

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker

DDDR kardiostimulátoru značky síňové a komorové ceny a smysly obou komorách srdce. DDDR kardiostimulátoru má senzor, který zaznamenává potřebu vyššího srdečního výdeje a může regulovat srdeční frekvenci automaticky. Pokud je srdeční selhání přírodního DDDR kardiostimulátoru funkce kardiostimulátoru mohou převzít jejich roli a zajistit další řádné fungování srdce. Někdy oni jsou odkazoval se na dvoukomorový kardiostimulátor s adaptability, a mohou být přizpůsobeny zvláštním potřebám každého pacienta, který potřebuje tento typ kardiostimulátoru.

DDDR kardiostimulátoru se doporučuje k léčbě pacientů s jakýmkoli srdeční frekvence nižší než šedesáti tepů za minutu au pacientů, kteří mají syndrom chorého sinu, AV blok, nebo oba z nich. Perfektní pacienta na stimulaci DDDR je jeden s kombinací sinuatrial uzlu a atrioventrikulárního uzlového dysfunkce v nichž DDDR kardiostimulátoru stimulace obnoví rychlost odezvy a atrioventrikulární synchronizace. Pro každého pacienta zvlášť lékař se rozhodl, že se pacient by měl být používán DDDR kardiostimulátor s přihlédnutím na výhody a nevýhody, nebo jen jednokomorové kardiostimulátoru. Moderní DDDR kardiostimulátory jsou schopné, komplexní zařízení, která s jeho nové funkce zvyšují hemodynamiky a usnadnit fungování srdce pacienta.

DDDR kardiostimulátoru zkratka je:

D - Dvoukomorová
D - Druhé písmeno označuje komoru, která je snímána
D - Pacers odpověď na snímání (loď inhibici a spuštění stimulace)
R - programovatelnost funkce (Rate Citlivé)

DDDR pacmaker znamená kardiostimulátor je stimulační elektrickou aktivitu v atriu a v komoře, a to je snímání činnost v každé z nich. Když to zjistí, který událost je jít buď vyvolat reakci, nebo jen bránit stimulaci a rychlost je citlivý. Terapie bradykardie s kardiostimulátorem zůstává jedním z velkých zdravotnických úspěchy v 20. století. Mnoho různých typů zařízení jsou nyní na trhu v důsledku fyziologických objevů v oblasti strojírenství.

Většina kardiostimulátoru poruch DDDR systému jsou benigní, ale některé mohou být život ohrožující, jako jsou: kolaps plíce, krev vybudování v pleurální dutině, plynové embolie, perforace, Dislokace, brániční stimulace, perikardiální tamponáda, hematom, infekce kardiostimulátoru, krevní sraženiny ...

Po instalaci DDDR kardiostimulátoru může být také komplikace dočasné srdeční stimulace, jako, entricular tachykardie, arteriální punkce, kolaps plíce, brachiálního plexu zranění, tachykardie, stafylokokové infekce, nesprávné postavení kardiostimulátoru. To může také nastat příznaky kardiostimulátoru syndrom týkající se nedostatku atrioventrikulárního (AV) synchronizace.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - DDDR pacemaker
Close