Kardiostimulátor výměna baterie

Kardiostimulátor výměna baterie

pacemaker battery replacement
pacemaker battery replacement

Když mluvíme o kardiostimulátoru, ve skutečnosti to se odkazuje na stimulační systém: kardiostimulátor, přecházel elektrody, a program. Dvě části tohoto systému jsou implantovány do těla: kardiostimulátoru a elektrod. Kardiostimulátor je malá kovová skříň skládá z elektronických obvodů a baterií. Kardiostimulátor posílá elektrický impuls do srdce v přesném okamžiku. Stimulační elektrody byl izolován drát, který nese elektrické impulsy z kardiostimulátoru do srdce způsobit srdeční kontrakce.

Třetí část stimulačního systému, jsou programátor obvykle umístěny vedle nemocnici nebo na klinice. Zdravotní sestra nebo lékař použít tento konkrétní počítač ovládat práci kardiostimulátorem av případě potřeby upravit parametry kardiostimulátoru.

Kardiostimulátor je zdrojem energetického systému stimulace. To také obsahuje v sobě elektroniku, která rozhodne, kdy stimulaci srdce. Uvnitř kardiostimulátoru skříně titaničitého jsou baterie a elektronický obvod. Kardiostimulátor baterie poskytuje elektrickou energii potřebnou pro stimulaci srdce. Malá, lithiová baterie obvykle trvá několik let. Když je vybitá baterie kardiostimulátoru, je nutné provést výměnu baterie kardiostimulátoru.

Elektrický obvod je jako malý počítač uvnitř kardiostimulátoru. To převádí energii z kardiostimulátoru baterie do elektrických impulsů, které pacient necítí, protože jsou zcela bezbolestné. Elektrický obvod se rozhodne, kdy a které energie bude stimulovat srdce.

Blok konektoru je průhledný plast, který je umístěn na horní straně kovového krytu kardiostimulátoru. Konektor blok je místo, kde je stimulační elektroda připojena k kardiostimulátoru.

Kardiostimulátor výměna baterie postup

Když kardiostimulátor signál, že kardiostimulátor je baterie slabá, je třeba naplánovat návštěvy kardiolog naplánovat kardiostimulátoru výměnu baterie. Kardiostimulátor baterie nebude okamžitě přestat pracovat po signalizaci.

Jeden den před náhradním kardiostimulátoru baterie postupu nejezte a nepijte žádné tekutiny.

Výměna baterie kardiostimulátor obvykle prochází starou jizvu na hrudi od zavedení kardiostimulátoru. Když přijde čas na výměnu kardiostimulátoru baterie, je starý kardiostimulátor nahrazen novým, a to nejen kardiostimulátor baterie. Vyjměte starou kardiostimulátor a na jeho místě postavit nový kardiostimulátor-li toto místo nezpůsobovalo problémy pro pacienta. Postup při výměně kardiostimulátoru baterie trvá asi 30-45 minut. Po změně kardiostimulátoru baterii, by měly být omezené pohyby rukou za několik dní. Kardiostimulátor výměna baterie je bezbolestné.

Během výměny kardiostimulátoru baterie postupu pacient určí jít pod místní nebo úplné anestezii. Pokud pacient zvolí místní, jeho využití po výměně kardiostimulátoru baterie je mnohem rychlejší.

Po výměně kardiostimulátoru baterie postupu, musíte mít doprovod do domu, protože během operace anestezie je používán, nemáte doprovod, bude kardiostimulátor výměna baterie postup se zpožděním. Po výměně kardiostimulátoru baterie postupu obdržíte dočasnou identifikační kartu pro váš kardiostimulátor. Obnova po baterie kardiostimulátoru náhradní obvykle trvá několik dní.

V současné době probíhá výzkum pro baterie pro kardiostimulátor, které by obdržely energii ze srdce, a to by bylo trvalé řešení. Nový kardiostimulátor baterie bude 10 microwatts což je dost pro bezpečný provoz kardiostimulátorů. Kardiostimulátorů baterie bude poháněn srdeční frekvence v rozmezí 7-700 tepů za minutu. Tento rozsah je více než dostatečné pro bezpečný provoz.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - pacemaker battery replacement
Close