Bradykardie příznaky

Bradykardie příznaky

Bradycardia symptoms
Bradycardia

Bradykardie je srdeční arytmie, která se vyznačuje velmi pomalý srdeční tep, obecně nižší než 60 tepů za minutu. To vede k srdci nemůže čerpána dost kyslíku-bohatý krev do těla. Bradykardie příznaky nejsou stejné pro všechny osoby s onemocněním srdce, pro některé lidi nezpůsobí problémy ani příznaky objeví, obvykle lidé, kteří jsou fyzicky zdatní, například sportovci, kteří pravidelně trénují v klidu mají velmi pomalý srdeční tep.

Bradykardie příznaky jsou únava, slabost, dušnost, mdloby, závratě, problémy s pamětí a problémy se spánkem.

Nejčastějším příznakem je únava bradykardie, který nastane, protože pomalý srdeční tep a dochází i během odpočinku. U některých lidí to může způsobit nedostatek síly vykonávat každodenní činnosti.

Symptom, který také patří k bradykardii, je mdloby, která způsobuje dočasnou ztrátu vědomí. Mdloby je jedním z nejnebezpečnějších příznaky bradykardie, někteří zcela ztratit vědomí a některé z nich jsou na pokraji ztráty vědomí, a to je velmi alarmující situace. V této situaci s největší pravděpodobností je třeba instalovat kardiostimulátor řídit srdeční frekvenci.

U některých lidí s bradykardií dochází příznakem dušnost doprovázen bolestí na hrudi nebo závratě, které mohou vést ke ztrátě vědomí. Závratě a hlavy bolest se může objevit kdykoliv.

Problém se spánkem patří k bradykardické symptomy, které se mohou vyskytnout v průběhu několika nocí. K tomuto problému může dojít u některých lidí, ale ne pro ostatní, stejně jako ostatních zmiňovaných příznaků. U pacientů s pomalou srdeční činností může dojít a zhoršení paměti způsobuje potíže při zapamatování, které vedou k nejasnostem. Pokud bradykardie neprojevuje příznaky, pak nebudete potřebovat lékařské ošetření. Závažná bradykardie může vést k nouzové situaci kvůli nedostatku kyslíku v mozku, a smrt může nastat, pokud přijmou nezbytná ošetření, zvýšení srdeční frekvence, je naléhavě nutné reagovat na tepové frekvenci se vrátil k normálu s šokové terapie, dočasné implantace kardiostimulátoru, léky vzhledem prostřednictvím žíly a další.

Pokud jste se setkali bradykardie příznaky je nutné kontaktovat lékaře, aby zjistit, bradykardii testy jako krevní testy, EKG, cvičení EKG, holter monitor, plachta tabulka test, elektrofyziologie. Možnost objevit bradykardie příznaky větší, pokud je onemocnění srdce, pokud užíváte některé léky, pro osoby nad 65 let a po operaci srdce, po infarktu, sick sinus syndrom, srdeční blok.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - Bradycardia symptoms
Close