Precordial úlovek syndrom - Texidor tyto výčitky

Precordial úlovek syndrom - Texidor tyto výčitky

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

Prekordiu úlovek syndrom je neškodný stav, který se projevuje bolestí na hrudi u dětí, dospívajících, méně často u dospělých, je syndrom také nazýván Texidor je bodnutí. Bolest se zvyšuje při dýchání v hlubokém a je podobný infarktu, protože má podobné příznaky a trvá obvykle mezi 1-3 minuty, v některých případech to může trvat až 30 minut a někdy i několik sekund. Prekordiu úlovek syndrom se vyskytuje zřídka, nebo kolikrát denně. Texidor tyto výčitky téměř vždy stane v klidu, obvykle když pacient sedí. Prekordiu úlovek syndrom je lokalizovaná bolest v prekordiální regionu, které se objeví a zase zmizí, a on neohrožuje život. Hluboké dýchání zvyšuje bolest způsobenou syndromem Texidor Twing tyto, ale někteří pacienti záměrně zhluboka dýchat způsobit prasknutí pocit v hrudi, po kterém bolest zmizí. Bolest způsobená prekordiální úlovku syndromu je nikdy necítil během spánku. Bolest na hrudi je nejsou nebezpečné, ale je lepší, když zabránit svým dětem těmito podmínkami, které vyvolávají Texidor Twing syndrom.

Dosud nebylo stanoveno, co způsobí, že precordial úlovků syndrom, ale některé výzkumy ukázaly některé z prvků, které mohou vést ke vzniku tohoto syndromu.

Costochondritis je jedním z příznaků, které se projevují s benigní otoku žeberní chrupavky, která je délka chrupavky, která spojuje každý žebro kromě 11. a 12. žebrem na hrudní. Costochondritis způsobují bolest na hrudi, která může být reprodukován tím, že tlačí na postiženou oblast mezi žebry. Bolest zmizí po krátké workout.If existují poranění hrudníku, které musí vytvořit, aby prekordiální úlovku syndrom léčbu být efektivní. Problémy s hryzat Texidor tyto mohou mít děti, které trpí respiračními chorobami. Úzkost nebo napětí může být rovněž faktorem, ale jsou velmi vzácné u dětí. Rodiče by měli také věnovat pozornost, že děti nemají jíst nezdravé a neadekvátní jídlo. K dispozici je také ztráta zraku nebo vizuální zákalu, když se bolest způsobená prekordiální úlovku syndromem je nejsilnější.

Tam je žádný lék na hrudníku se ukázal jako důsledku píchnutí Texidor je ale skutečností je, že není nebezpečné a nakonec zmizí. Tato bolest je obyčejně zaměňovat s nebezpečnými problémy, které není případ prekordiální catch syndromem. Tento typ diagnostiky je důležité pro pacienty s častým bolesti a mohou být ignorovány, pokud jsou vzácné. Prekordiu úlovek syndrom, který způsobuje bolest by neměla dělat problémy v každodenních běžných činnostech.


Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" - precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
Close