Kardiologie: příznaky onemocnění

Kardiologie: příznaky onemocnění

Edema - cardiology
Edema - cardiology

Při vyšetření pacientů mohou být získány velmi důležitá data o etiologii, povaze a době trvání onemocnění srdce. Patří mezi ně: Argyll Robertson je žáci, splenomegalie, difúzní struma, ledvin, vrozené anomálie, abnormální žilní pulsace v krku nebo prekordiální, cyanóza, a otok zahustil prsty. Pečlivé palpaci může detekovat a hypertrofie pravé nebo levé komory, nebo diastolický pohyby tril. V vyšetření pacientů v ambulancích může odhalit edém nebo dolní končetiny klouby, stejně jako otok v oblasti křížové kosti, hýžďového oblast a zadní oblasti v hospitalizovaných pacientů. Přítomnost edému není dostatečná pro diagnózu pacientů trpících srdečním selháním, kromě stěžovat více a dyspnoe. Edém se často vyjadřuje u obézních pacientů a osobám s nedostatečnými žil na nohou a tromboflebitidy po zhojení. Existují i ​​jiné non-srdeční příčiny edema jako nosí podvazky, punčoch a elastickou manžetou deflace, následované delším sedě nebo ve stoje, zadržování tekutin před menstruací, stejně jako idiopatické edém u žen. Může vést k otoku nefróza d a nefritida terminál, cirhóza s ascitem, vrozené a získané lymfatické otoky hypoproteinémie, vyjádřené hladovění a anémie, stejně jako obstrukce žil nižší kávy.

Cyanóza může být centrální nebo periferní. Centrální typ cyanózy způsobené nízkou arteriální kyslíkové saturace způsobené intrakardiální P - levé Santo kvůli arteriovenózní píštěl v plicním oběhu, některé chronické onemocnění plic, nebo kvůli zápalu plic. A na rozdíl od periferní cyanózou je vyjádřena v sliznicích warm-například na vnitřní straně rtů, jazyka. Dokazuje odhodlání parciální tlak kyslíku (PO2) v arteriální kyslíkové saturace a systémem. Vera polycythemia může vést ke vzniku cyanózy z centrálního typu přes normální nasycení kyslíkem a velký počet červených krvinek zvýšit množství redukovaného hemoglobinu. Aby bylo možné odlišit cyanózu způsobené zkratem v srdci nebo plicích, než škody způsobené primární plicní chorobou.

A pokud Sauteria normální arteriální kyslík může být periferní cyanóza. Vyskytuje se v chladných částech těla, jako jsou prsty, nos, uši a tváře. To je způsobeno tím, pomalé cirkulace v periferní cévní systém způsobující kapilární průtok uvolní více kyslíku, než je obvyklé. A některé nemoci, jako je plicní stenózy stenóza Mitr nebo se srdečním selháním může vést ke snížení srdečního výdeje "" a periferní cyanóza. Nicméně, nejvíce obyčejné příčiny napětí nervového systému, který je spojen s chladnými, studené ruce a celkové tělesné vystavení chladu.

Zvuky, zvuky a praskání zvuky slabé

Auskultace je možné určit přítomnost strukturální a funkční abnormality. To je dosaženo tím, že poznamená změny v první a druhé srdeční ozvy, přítomnost extra srdeční zvuk, extra-srdeční zvuky, zvuky a systolického plicní tepny a pronikavý zvuk aorty v systole. Je také třeba rozlišovat zvuky, které nemají žádné známé patologické rysy. Patří mezi ně: roztrhané a normální tón, vysoký systolický zvuk, III normální tón, a hluku kardiorespirační funkční srdeční šelesty. V některých případech je velmi obtížné správně interpretovat vzhled hluku, jako je například. Prohlásil v případě srdečního selhání s velmi malou "srdeční výdej" nebo v případě výrazného komorové tachykardie. Vyrovnávací stavu nebo snížení komorové tachykardie může způsobit nízkou intenzitou zvuků jednoznačně. Tak, například, můžete slyšet zvuky, které dříve nebylo detekovat. Na základě objemu, je zvuk rozdělen stupňů I-VI, kde jsem označují počet zvuků na nejnižší intenzitě, a VI nejsilnější.

Krátká a měkká systolický šelest může být funkční, a to zejména v případě, že nejsou žádné jiné změny, a je-li významné změny v dýchání a změny ve pacienta poloze. Únava a tachykardie zvýšit intenzitu každého lesa. Tzv.. Funkční systolický šelest splňuje mitrální a plicní ústa a on crescendo decrescendo chlap, který skončí dříve, než systole a odkazuje na toku krve z pravé nebo levé vertikální plicní tepny nebo aorty. Nejlepší slyšel v štíhlých lidí. Při plném inspirace může dojít ke ztrátě nebo snížit intenzitu, a zároveň poskytuje plnou uplynutí může výrazně posílit CATIA. Clear systolický šelest je pravděpodobně v podstatě organické. Každý systolický šelest, který byl sledován a Trilla nad regionu chlopenní onemocnění ve prospěch ventilů, pokud se jedná o extrémní anémie, hluku, které mohou být slyšet na horní části srdce, obvykle charakter a výsledkem změn v mitrální chlopní. Se šíří směrem k levé axile nebo interscapular regionu a jeho charakter je organický. Systolický šelest nad aortou je převedena do krční tepny nebo horní interscapular regionu, pokud jde o ekologické změny v aortální chlopní nebo aortální dilatace základu. Tento hluk je často slyšet dobře v horní části srdce.

Diastolického šelesty mohou být způsobeny dilatací srdce (akutní myokarditida, těžká anémie), dilatace aortálního kroužků (vyslovoval hypertenze), srdečních chlopní nebo deformace v důsledku intrakardiální zkratů. Aby bylo možné odhalit diastolický šelest pozornost se musí zaměřit na tigestol.

Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" -
Cardiology: signs of disease
Close