Kardiologie: Obecné tipy

Kardiologie: Obecné tipy

ECG - cardiology
ECG - cardiology

Kardiologie: Obecné tipy

Kompletní diagnostika kardiovaskulárních onemocnění každá se skládá z určení etiologie, určení strukturální změny, stanovení fyziologických abnormalit, odhadnout zbývající funkční kapacity srdce. Léčba a prognóza jsou založeny na jasném pochopení těchto čtyř faktorů.

Etiologie je stanovena na základě let anamnézy, specifické změny, laboratorní testy, jako například: proti strepto lysinu nulové titru, sérologické vyšetření na syfilis a stanovení, jodu bílkovin testu nebo séru enzymu testu. Abnormality srdeční struktury a jeho funkcí lze určit pomocí pečlivé fyzikální vyšetření, které je nutné přidat X-ray a EKG nálezy. Srdeční katetrizace je třeba určit velikost santa a změřit tlaky v srdečních komor, aorty a plicní tepny. Měření barvení křivek používaných v některých případech nevysvětlené P - levé a pravo-levá santa. Angio kardiografie ve dvou směrech cineangiographic slouží k zobrazení anatomii vrozených a získaných vad, rozsah ventilu nedostatečnosti, srdce nádory, atd.

Nespecifické jev

Mezi nejčastější příznaky srdečního onemocnění jsou: dušnost, únava, bolest na hrudi a bušení srdce. Nicméně, bez ohledu na to, jak který z výše uvedených symptomů lze nalézt v nemoci, které nejsou v souvislosti s srdce, správné interpretace příznaků závisí na systematickém zkoumání a diagnostické studie. Dušnost způsobená srdečními chorobami je obvykle spojena se zvýšenou srdce a dalších strukturálních a fyziologických poruch. Nejběžnějším typem dušnosti způsobené srdeční choroby je dušnost únava dušnost, která se vyskytuje i při mírné únavy, jak se člověk může dostat dovolenou. Dušnost ortopnoa v poloze na zádech, který eliminuje posedu. Existuje jen v pokročilé fázi srdečního selhání. Paroxysmální noční dušnost náhle objevila pacientů ze spánku a přinutila ho sedět na posteli nebo vstát. To může být jedním z prvních příznaků levé komory relaxace nebo velmi výrazné mitrální stenózy.

Dušnost únava štěstí za jiných okolností, které nesouvisí s onemocněním srdce. Tak například, mohou se vyskytovat v lidech se slabým fyzické kondice, v obezity, slabosti, ve stáří, chronické plicní pacientů, anémie a obstrukci dýchacích cest. Orthopnea může dojít ve velmi obézních pacientů s ascitem, bez ohledu na příčinu, gastrointestinálních poruch, které způsobují abdominální distenzi a ve třetím měsíci těhotenství. Paroxysmální noční dušnost může objevit u dospělých v případech prvního útoku, bronchiálním astmatem, a případy obstrukce dýchacích cest způsobené paratracheal nádorů. Státní úzkost a srdeční neuróza může také způsobit dušnost. Tito pacienti často uvádějí, že nejsou schopni dobře dýchat. Psychogenní dušnost je spojena s akutní respirační alkalózy, což vede k duševním poruchám, parestezie končetin nebo v okolí úst, a pak tetanie, třes a strach. Únava, která může být odstraněna zbytek je většinou způsoben poklesem srdeční funkce. To může být velkým problémem u vrozených srdečních vad, cor pulmonale, nebo mitrální chlopně, ve kterých jsou navíc složitější a plicní hypertenze. Astenie, chronická únava a ospalost, které se nezlepší po odpočinku jsou obvykle způsobeny psychickými změnami, jako deprese, srdeční neuróz a dlouhodobé péče, nebo může být součástí "na neurocirculatory astenie." Organické příčiny únavy patří: chronické infekce, chudokrevnost, endokrinní a metabolické změny, chronické otravy, využití depresivní a uklidňující léky, malignity, kolagenové onemocnění, a všechny oslabující nemoc.

Bolest na hrudi

Bolest na hrudi objevuje v následujících kardiovaskulárních změn, angina pectoris (tato bolest je způsobena tím, přerušovaná ischemických srdečních), infarkt myokardu, mioperikarditis, v případě přítomnosti tekutiny v perikardu s tamponády srdeční, aortální disekce nebo výdutě stěny aorty, plicní embolie nebo plicní infarkt.

Bolest na hrudi je jedním z nejčastějších poruch, při kterém pacienti stěžují. Je třeba pečlivě zkoumat jeho kvalitu, umístění, šíření, trvání a faktory, které urychlují, zhorší nebo odstranit bolesti. Je nezbytné, aby se několik sériové vyšetření a laboratorní testy. Kromě doporučení a únavové zkoušky, terapeutických studiích, a selektivní koronární cineangiography. Nicméně, některé další nemoci, které nejsou spojeny se změnou srdce následuje hrudi a tvrdé rozlišit od onemocnění srdce. Mezi ně patří: onemocnění nebo artritida a diskusí v horní nebo dolní části hrudní páteře strany, srdeční neuróza, neurocirculatory astenie a jiné citové změny, posuvné hiátová hernie, akutní nebo chronické cholecystitidy, akutním zánětu slinivky, cardiospasm, peptický Ulcus, jícnu bolest, změny, které způsobují lokalizovaná bolest v hrudníku, hrudní kmen nebo zánět mezižeberních svalů a vazů, po infarktu myokardu syndrom, spontánní pneumotorax, zánět pohrudnice, onemocnění páteře hordami mediastina rakovina, maligní změny do žeber a obratlů, mediastina rozedmu plic.

Palpitace

Náhlé ztráty vědomí a nepravidelné působení srdce jsou nejčastější stížnosti pacientů se srdečním onemocněním. Ve většině případů, palpitace vzniká v důsledku strachu nebo znepokojení vzniká v důsledku již existujícího onemocnění srdce, nebo z důvodu dlouhodobých emocionálních změn, jako např.. protože neurocirculatory astenie. Organické příčiny jsou anémie, tyreotoxikóza, slabost a paroxysmální tachykardie.

Obvykle popisuje dva typy palpitace: sinusová tachykardie, rychlé a tvrdě bít, že můžete začít postupně, nebo najednou, ale zpomaluje se postupně objeví na námaze nebo během vzrušení. Předčasné komorové systoles způsobit srdce na konkrétní pocity jako např.. "Přeskakuji šok" nebo "slepé uličky a udeřit znovu." Pacienti s paroxysmální tachykardie popisují skutečný pocit rychlých, pravidelné bušení srdce nebo "třepetání". Tento pocit začíná náhle, trvá několik minut nebo hodin, a náhle se přeruší. U mladších pacientů, nejsou tam žádné jiné příznaky, s výjimkou případů, kdy je rozšířena útok. U starších pacientů, může paroxysmální arytmie vést k angině pectoris, městnavé srdeční funkce, nebo synkopy. Paroxysmální fibrilace síní se vyskytuje jako rychlé a nepravidelné akce, která začíná a končí náhle. Pacienti obvykle nestěžují o výskytu chronické fibrilace síní a flutteru na, s výjimkou případů, kdy po úsilí zrychlil akci a vzrušení obchodu. Pro účely diagnostiky je nutné, aby se EKG během epizod palpitace. Nicméně, jiné klinické faktory používané při výrobě diagnózy. Je nutné dodržovat klinické akci srdeční, srdeční frekvence a rytmu, účinky únavy a tlaku na krční tepny. Přidejte k tomu věku pacienta a případně dalších nemocí. Vezmeme-li v úvahu všechny výše uvedené prvky diagnózy lze nastavit bez EKG.

Omlouváme se za případné pravopisné chyby. Tato stránka je přeložena z "healtcare-center.blogspot" -
Cardiology: General Tips
Close